Book now!

Zalenverhuur nabij Eemshaven voor alle bijeenkomsten

Voor alle bijeenkomsten is er vlakbij de Eemshaven ruime zalenverhuur. In Hotel Ekamper kunt u naar wens uw bruiloftsfeest, seminar, vergadering of andere bijeenkomst invullen. Wij beschikken over meerdere zalen, die ‘op maat’ af te huren zijn. Onze grootste zaal kan wel 200 man herbergen. De zalen zijn voorzien van alle moderne benodigdheden die uw bijeenkomst professioneel ondersteunen, zoals een beamer met groot projectorscherm, goede geluidsinstallatie en verstelbare verlichting. Daarom kunt u alle soorten bijeenkomsten dichtbij de Eemshaven organiseren met de zalenverhuur van Hotel Ekamper.

Zalenverhuur dichtbij de Eemshaven voor alle budgetten

Zalenverhuur dichtbij de Eemshaven is bij Hotel Ekamper mogelijk met alle budgetten. Wij richten de zaal die u afhuurt in zoals u dat wilt. Huurt u een ruimte voor een kleine groep en wilt u niet betalen voor een ruimte waar 200 man in kan? Dan kunt u bij ons terecht in een kleinere ruimte, voor bijvoorbeeld 10 mensen. Ook als het gaat om eten en drinken voor uw gasten kunt u met ieder budget bij Hotel Ekamper terecht. Ons restaurant serveert een breed scala aan menu’s. Van ons speciale ‘Groninger’ menu tot vegetarische en eenvoudige snacks en plates. Ook met úw budget kunt u voor zalenverhuur dichtbij de Eemshaven terecht bij Hotel Ekamper.

Zalenverhuur dichtbij de Eemshaven met alle ruimte

De zalenverhuur van Hotel Ekamper ligt weliswaar dichtbij de Eemshaven, maar biedt alle ruimte van het Groningse platteland. Omringd door weilanden en fraaie boerderijen en dichtbij de Waddenzee kunt u nog eens rustig napraten met uw gezelschap. Er zijn tal van bezienswaardigheden in de regio van het hotel waaronder zeehondencrèche Pieterburen en het Groninger Museum. Hotel Ekamper beschikt zelf ook over voldoende ruimte voor haar gasten. Wij hebben een eigen parkeerplaats, dus u heeft alle ruimte bij de zalenverhuur dichtbij de Eemshaven.

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu’s en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Hotel Ekamper has been serving a good meal for over 50 years

Multiple venues for a range of activities with groups up to 200 people

You can celebrate your anniversary, wedding or birthday at Ekamper

Various types of rooms, equipped with all modern comforts