Book now!

Hotel Eemshaven

Bent u op zoek naar een hotel in de omgeving van de Eemshaven? U kunt bij hotel Ekamper terecht voor een weekend weg, voor het organiseren van een zakelijke bijeenkomst of een feest, maar ook om heerlijk te dineren. Wij beschikken over 36 kamers, diverse zalen en een professioneel restaurant. Alles om in uw wensen te kunnen voorzien.

Geniet van de omgeving bij hotel Ekamper aan de Eemshaven

Ons hotel bij de Eemshaven staat middenin het platteland en wordt omgeven door zee. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Ons hotel is echter ook geschikt als u voor zaken bij de Eemshaven moet zijn.

Verblijft u een langere periode bij ons en vindt u het fijn om uw dagen af te wisselen met leuke excursies en activiteiten? Wij kunnen u hier uitgebreid over adviseren. Zo kunt u bijvoorbeeld een stranddagje inplannen op het Waddeneiland Borkum. Ga naar Uithuizen voor een bezoekje een de Menkemaborg en de rozentuinen. Bekijk en verzorg zeehonden in de zeehondencrèche in Pieterburen. Dit is erg leuk voor kinderen. Of geniet van moderne kunst in het Groninger Museum en ga na afloop lekker de bruisende stad Groningen in.

Hotel Ekamper in de Eemshaven is van alle gemakken voorzien

Hotel Ekamper aan de Eemshaven is niet alleen geschikt voor overnachtingen. U kunt ook terecht voor bijvoorbeeld een trouwerij, vergadering, receptie, voor het geven van een cursus of om heerlijk te dineren of lunchen. Zo beschikken wij over verschillende zalen en een professionele keuken. Wij werken met simpele dagmenu’s, maar ook met een uitgebreide à la carte-kaart. Zo kunnen we altijd voldoen aan uw wensen.

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu’s en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Hotel Ekamper has been serving a good meal for over 50 years

Multiple venues for a range of activities with groups up to 200 people

You can celebrate your anniversary, wedding or birthday at Ekamper

Various types of rooms, equipped with all modern comforts