Book now!

Catering Uithuizermeeden

Bij hotel Ekamper in Uithuizermeeden kunt u verschillende evenementen organiseren inclusief professionele catering. We zitten al vijftig jaar in het catering vak en hebben heerlijke maaltijd geserveerd aan verschillende groepen.

Veel variatie bij Ekamper Catering in Uithuizermeeden

Als cateringbedrijf is het belangrijk om variatie te bieden in het menu. We streven ernaar iedere gast tevreden te stellen. Hotel Ekamper in Uithuizermeeden heeft meerdere professionele koks in dienst die al jaren hoogwaardige maaltijden bereiden voor gasten en groepen.

Alledaags werken we met dagmenu’s en een à la carte kaart, maar voor een catering klus bieden we veel extra opties. Denk hierbij aan:

  • Simple snacks and plates
  • Warme en koude voorgerechten
  • Diverse vlees en vissoorten met aardappelen en groenten
  • Verschillende complete menu’s, waaronder het populaire ‘Gronings’ menu
  • Vegetarische gerechten

Als u speciale wensen heeft of zich moet houden aan een speciaal dieet horen we het graag van te voren. We houden overal rekening mee!

De beste catering in Uithuizermeeden

Hotel Ekamper in Uithuizermeeden beschikt over meerdere zalen waar u een evenement kunt organiseren voor 10-200 personen. Deze zalen kunnen we naar wens aankleden, zodat het helemaal past bij de gelegenheid. We kunnen uw diner of lunch hier serveren, maar u en uw gasten kunnen ook eten in het restaurant. Mitst de groep niet te groot is.

Hotel Ekamper is gevestigd in het platteland in Uithuizermeeden, omringd door groen en water. U kunt heerlijk uitwaaien na de lunch of het diner. Wij zorgen ervoor dat uw gasten optimaal genieten van de dag. 

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu’s en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Hotel Ekamper has been serving a good meal for over 50 years

Multiple venues for a range of activities with groups up to 200 people

You can celebrate your anniversary, wedding or birthday at Ekamper

Various types of rooms, equipped with all modern comforts