Buchen Sie direkt!

Ruime zaalverhuur is er vlakbij Eemsmond!

Voor ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond moet u bij Hotel Ekamper in Roodeschool zijn. Gelegen tussen de Eemshaven en Eemsmond is Hotel Ekamper de ideale uitvalsbasis voor alle soorten bijeenkomsten. De zalen die wij bieden zijn geschikt voor groepen tussen de 10 en 200 personen. De zalen zijn voorzien van moderne hulpmiddelen zoals een beamer, een projectorscherm en geluidsinstallatie. Daarnaast beschikken we over een ruime eigen parkeerplaats. Ruime zaalverhuur is er vlakbij Eemsmond!

Voor alle soorten bijeenkomsten is er ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond

Voor alle soorten bijeenkomsten kunt u terecht bij onze ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond. Hotel Ekamper heeft alles in huis om uw receptie, conferentie, vergadering of andere activiteit zo in te vullen als u dat wilt. Ons personeel zal zorgen voor de voorbereidingen en begeleiding van uw gasten. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze catering. Ons Restaurant biedt veel verschillende menu’s aan. Van eenvoudige snacks en plates  tot uitgebreide specialiteiten, uiteraard ook voor vegetariërs en iedereen die op de lijn wil letten. Wel zo handig als u bijvoorbeeld een dieetcursus wilt organiseren. Voor alle soorten bijeenkomsten is er dus reden genoeg om gebruik te maken van onze ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond.

Ook voor alle soorten feesten is er ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond

Of u nou gaat trouwen, een verjaardag wilt vieren of om andere redenen wat wilt vieren: voor alle soorten feesten is er zaalverhuur vlakbij Eemsmond. Hotel Ekamper zorgt al jaren voor de juiste sfeer bij ieder feest. Wij staan altijd open voor ideeën om uw feest speciaal te maken met sfeervolle inrichting, hapjes en drankjes, muziek en andere wensen. In overleg is veel mogelijk, dus vraag ons vooral naar de mogelijkheden. Voor alle soorten feesten is er namelijk ruime zaalverhuur bij Hotel Ekamper, vlakbij Eemsmond.

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu’s en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Seit über 50 Jahren serviert das Hotel Ekamper gutes Essen

Verschiedene Räumlichkeiten für Veranstaltungen bis 200 Personen

Bei Ekamper können Sie Ihr Jubiläum, Ihre Hochzeit oder Ihren Geburtstag feiern

Verschiedene Zimmertypen, ausgestattet mit allem modernen Komfort