Buchen Sie direkt!

Dé ruime vergaderzaal bij de Eemshaven

Als u op zoek bent naar een ruime vergaderzaal bij de Eemshaven, dan bent u bij Hotel Ekamper in Roodeschool aan het juiste adres. Met drie verschillende zalen dichtbij de Eemshaven, is Hotel Ekamper de ideale vergaderplek. De grootste zaal kan tot 200 personen herbergen, dus ook voor grotere vergaderingen of conferenties is Hotel Ekamper zeer geschikt. De Räumlichkeiten zijn modern ingericht, en voorzien van alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vergadering. Daarbij kunt u denken aan een beamer en groot projectorscherm, goede geluidsinstallatie en verstelbare verlichting. Maar ook de ‘ouderwetse’ vergaderbenodigdheden zijn aanwezig, zoals een flip-over. De zaal geeft een ruime indruk, mede door het hoge plafond en de inrichting. Voor een ruime vergaderzaal  bij de Eemshaven moet u dus in Roodeschool kijken!

Ruime mogelijkheden bij dé vergaderzaal bij de Eemshaven

Ook als het gaat om extra’s heeft Hotel Ekamper dé vergaderzaal bij de Eemshaven, met ruime mogelijkheden voor uw wensen en ideeën. U kunt altijd meebeslissen over de inrichting, decoratie en catering bij uw vergadering. Wij zorgen voor een gepaste aankleding van de zaal en hapjes en drankjes. Ook bij andere soorten bijeenkomsten kunnen wij voorzien in die behoefte, want Hotel Ekamper heeft dé vergaderzaal bij de Eemshaven met ruime mogelijkheden.

Ruime parkeerplaats bij dé vergaderzaal bij de Eemshaven

Als u dichtbij de Eemshaven wilt vergaderen, dan is een ruime parkeerplaats bij de vergaderzaal geen overbodige luxe. U wilt natuurlijk niet dat uw gasten in de modder moeten parkeren, of hun auto’s zelfs helemaal nergens kwijt kunnen. Bij Hotel Ekamper hoeft u daar niet voor te vrezen. Wij beschikken over een ruime eigen parkeerplaats, bij dé vergaderzaal bij de Eemshaven.

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu’s en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Seit über 50 Jahren serviert das Hotel Ekamper gutes Essen

Verschiedene Räumlichkeiten für Veranstaltungen bis 200 Personen

Bei Ekamper können Sie Ihr Jubiläum, Ihre Hochzeit oder Ihren Geburtstag feiern

Verschiedene Zimmertypen, ausgestattet mit allem modernen Komfort