Buchen Sie direkt!

Hotel Uithuizen

Wilt u lekker tot rust komen in een sfeervol hotel in de buurt van Uithuizen? Dan bent u bij hotel Ekamper aan het juiste adres. Ons hotel bevindt zich in het uiterste puntje Noord Groningen en wordt omringd door groene wijden en de zee. In ons hotel vindt u 36 moderne kamers, verschillende zalen, een bruin café en een restaurant. Alles voor een zorgeloos verblijf in de omgeving van Uithuizen!

Kom tot rust bij hotel Ekamper Uithuizen

Omdat ons hotel middenin in het platteland staat met de Eemshaven en Waddenzee op de hoek, kunt u heerlijk genieten van de omgeving. Deze omgeving brengt veel rust met zich mee, maar als u wilt kunt u ook de hort op. Er zijn allerlei leuke, leerzame en ontspannende dingen te beleven in de omgeving van Uithuizen. Zo kunt u bijvoorbeeld vanaf de Eemshaven varen naar Waddeneiland Borkum. U kunt de rozentuinen in Uithuizen bezoeken of het openluchtmuseum Het Hogeland in Warffum. Ook de bekende zeehondencrèche in Pieterburen is in de buurt en u kunt een dagje naar Groningen, dé hoofdstad van het Noorden.

Hotel Ekamper in Uithuizen voor zakelijke en feestelijke gelegenheden

Ons hotel is voorzien van een professioneel restaurant en verschillende zalen. U kunt dan ook niet alleen bij ons terecht voor een weekendje weg. Wij hebben onze ruimtes vele malen beschikbaar gesteld voor trouwerijen, recepties, cursussen, vergaderingen en diners of lunches. Ons biedt zowel éénvoudige maaltijden als luxe diners aan, dus alles is mogelijk. Onze zalen bieden plek aan maximaal 200 personen en zijn voorzien van audiovisuele apparatuur.

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu’s en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Seit über 50 Jahren serviert das Hotel Ekamper gutes Essen

Verschiedene Räumlichkeiten für Veranstaltungen bis 200 Personen

Bei Ekamper können Sie Ihr Jubiläum, Ihre Hochzeit oder Ihren Geburtstag feiern

Verschiedene Zimmertypen, ausgestattet mit allem modernen Komfort