Buchen Sie direkt!

Catering Uithuizen

Wilt u een evenement of feest inclusief catering organiseren in Uithuizen en omgeving? Laat u eens informeren door Hotel Ekamper in Uithuizen! Wij verzorgen al jaren catering voor groepen die ons sfeervolle hotel bezoeken voor een feest of zakelijke bijeenkomst. 

Uitgebreide keuze bij Ekamper catering in Uithuizen

Als u een bedrijf inhuurt voor de catering, moet u kunnen rekenen op een ruime keuze aan kwalitatief eten. Daarvoor bent u bij hotel Ekamper in Uithuizen aan het juiste adres. Wij beschikken over drie restaurants waar we werken met verschillende menu's. Zo serveren we heerlijke lunches en diners voor gasten die bij ons overnachten. Als u gebruik wilt maken van Ekamper als cateringservice kunnen we nog meer opties aanbieden. Alles om van uw dag een feest te maken!

Een greep uit onze menukaart:

  • Eenvoudige snacks en plate’s
  • Warme en koude voorgerechten
  • Diverse vlees en vissoorten met aardappelen en groenten
  • Verschillende complete menu’s, waaronder het populaire 'Gronings' menu
  • Vegetarische gerechten

Als u speciale wensen heeft of rekening moet houden met een bepaald dieet horen we het graag! In overleg is alles mogelijk, we willen dat iedereen kan genieten van de kunsten van onze koks.

Kwaliteit en gastvrijheid bij catering Ekamper Uithuizen

Ons hotel in Uithuizen bestaat al tachtig jaar. Wij weten dan ook hoe we onze gasten tevreden moeten stellen, of het nu gaat om een overnachting, het organiseren van een feest of het verzorgen van catering. U vindt in ons hotel drie restaurants, maar u kunt ook gebruik maken van een van onze grote zalen. Die we uiteraard naar wens kunnen aankleden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en kosten? Neem vrijblijvend kontaktieren op met onze medewerkers in Uithuizen!

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu’s en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Seit über 50 Jahren serviert das Hotel Ekamper gutes Essen

Verschiedene Räumlichkeiten für Veranstaltungen bis 200 Personen

Bei Ekamper können Sie Ihr Jubiläum, Ihre Hochzeit oder Ihren Geburtstag feiern

Verschiedene Zimmertypen, ausgestattet mit allem modernen Komfort