Buchen Sie direkt!

Catering Roodeschool

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een evenement inclusief catering kan organiseren in Roodeschool en omgeving? Ons hotel verzorgt catering voor verschillende evenementen en groepen. Alles is mogelijk bij hotel Ekamper in Roodeschool!

Wij verzorgen al meer dan vijftig jaar complete diners en lunches, bereidt door de beste koks van het Noorden. Sinds 1987 beschikken we over maar liefst drie restaurants waar onze gasten kunnen kiezen voor dagmenu’s en dagschotels, maar ook een heerlijk gerecht kunnen kiezen van onze uitgebreide à la carte kaart.

Om aan iedere vraag te kunnen voldoen en binnen ieder dieet een lekkere maaltijd aan te kunnen bieden werken we met verschillende opties. Onze menukaart bestaat uit onder andere:

Uitgebreide catering opties bij Ekamper Roodeschool

  • Einfache Snacks und Platten
  • Warme en koude voorgerechten
  • Diverse vlees en vissoorten met aardappelen en groenten
  • Verschillende complete menu’s, waaronder het populaire ‘Gronings’ menu
  • Vegetarische gerechten
  • Wij zorgen voor veel variatie en vullen de gerechten aan met voldoende bijgerechten zoals aardappelen, frites en groenten.


Heeft u specifieke wensen of houdt u zich aan speciaal dieet? Neem vooral contact met ons op! In overleg is alles mogelijk.

Catering bij Ekamper Roodeschool biedt vele voordelen

Het voordeel van het organiseren van een evenement of feest in een hotel is dat de catering al aanwezig is en gasten indien gewenst kunnen overnachten. De kracht van Ekamper zit 'm in de  professionaliteit (zowel binnen als buiten de keuken), gastvrijheid en natuurlijk onze prachtige locatie in de omgeving van Roodeschool.

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu’s en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Seit über 50 Jahren serviert das Hotel Ekamper gutes Essen

Verschiedene Räumlichkeiten für Veranstaltungen bis 200 Personen

Bei Ekamper können Sie Ihr Jubiläum, Ihre Hochzeit oder Ihren Geburtstag feiern

Verschiedene Zimmertypen, ausgestattet mit allem modernen Komfort