Buchen Sie direkt!

Catering Eemshaven

Voor een ervaren catering bedrijf in de buurt van de Eemshaven gaat u naar hotel Ekamper. We serveren al meer dan vijftig jaar de meest heerlijke maaltijden aan zowel kleine als grote groepen.

Ekamper voor uitgebreide catering in de Eemshaven

Hotel Ekamper aan de Eemshaven beschikt over drie restaurants waar professionele koks al jaren hoogwaardige lunches en diners bereiden voor gasten en grote groepen. Wij werken standaard met dagmenu’s en een uitgebreide à la carte kaart. Voor een catering evenement bieden we uiteraard meerdere opties. Alles om u en uw gasten een heerlijke dag of avond te bezorgen.

Onze koks zorgen altijd voor variatie en voldoende bijgerechten die uw hoofdgerecht helemaal afmaken. In onze catering menukaart vindt u onder andere:

  • Einfache Snacks und Platten
  • Warme en koude voorgerechten
  • Diverse vlees en vissoorten met aardappelen en groenten
  • Verschillende complete menu’s, waaronder het populaire ‘Gronings’ menu
  • Vegetarische gerechten


Uiteraard houden we rekening met specifieke wensen en eisen als een van de gasten zich bijvoorbeeld aan een dieet dient te houden. Als u ons tijdig informeert is alles mogelijk wat betreft catering.

De voordelen van catering bij Ekamper Eemshaven

U kunt lunchen of dineren in een van onze drie restaurants, maar u kunt ook een zaal afhuren. Wij beschikken over meerdere zalen met een capaciteit van maximaal 200 personen, die we kunnen aankleden zoals u wenst. Een ander voordeel aan het organiseren van een diner of lunch bij Ekamper is dat ons hotel op een prachtige locatie ligt, middenin de natuur, omringd door de zee en dichtbij de Eemshaven. Een lunch of diner bij hotel Ekamper aan de Eemshaven staat garant voor een geslaagde dag.

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu’s en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Seit über 50 Jahren serviert das Hotel Ekamper gutes Essen

Verschiedene Räumlichkeiten für Veranstaltungen bis 200 Personen

Bei Ekamper können Sie Ihr Jubiläum, Ihre Hochzeit oder Ihren Geburtstag feiern

Verschiedene Zimmertypen, ausgestattet mit allem modernen Komfort