Hotel
Cafe
Restaurant
Ekamper
Hotel Ekamper
Radsweg 12
9983 RC Oosteinde/Roodeschool
T 0596-516355
E info@hotelekamper.nl
menukaart

Restaurant restaurant
Zalenverhuur Zalenverhuur
Trouwlocatie Trouwlocatie
Hotel Reserveren

Ruime zaalverhuur is er vlakbij Eemsmond!

Voor ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond moet u bij Hotel Ekamper in Roodeschool zijn. Gelegen tussen de Eemshaven en Eemsmond is Hotel Ekamper de ideale uitvalsbasis voor alle soorten bijeenkomsten. De zalen die wij bieden zijn geschikt voor groepen tussen de 10 en 200 personen. De zalen zijn voorzien van moderne hulpmiddelen zoals een beamer, een projectorscherm en geluidsinstallatie. Daarnaast beschikken we over een ruime eigen parkeerplaats. Ruime zaalverhuur is er vlakbij Eemsmond!

 

Voor alle soorten bijeenkomsten is er ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond

Voor alle soorten bijeenkomsten kunt u terecht bij onze ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond. Hotel Ekamper heeft alles in huis om uw receptie, conferentie, vergadering of andere activiteit zo in te vullen als u dat wilt. Ons personeel zal zorgen voor de voorbereidingen en begeleiding van uw gasten. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze catering. Ons restaurant biedt veel verschillende menu’s aan. Van eenvoudige snacks en plates  tot uitgebreide specialiteiten, uiteraard ook voor vegetariërs en iedereen die op de lijn wil letten. Wel zo handig als u bijvoorbeeld een dieetcursus wilt organiseren. Voor alle soorten bijeenkomsten is er dus reden genoeg om gebruik te maken van onze ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond.

Ook voor alle soorten feesten is er ruime zaalverhuur vlakbij Eemsmond

Of u nou gaat trouwen, een verjaardag wilt vieren of om andere redenen wat wilt vieren: voor alle soorten feesten is er zaalverhuur vlakbij Eemsmond. Hotel Ekamper zorgt al jaren voor de juiste sfeer bij ieder feest. Wij staan altijd open voor ideeën om uw feest speciaal te maken met sfeervolle inrichting, hapjes en drankjes, muziek en andere wensen. In overleg is veel mogelijk, dus vraag ons vooral naar de mogelijkheden. Voor alle soorten feesten is er namelijk ruime zaalverhuur bij Hotel Ekamper, vlakbij Eemsmond.

Hotel boeken
Controleer
Over Ekamper

De geschiedenis
van hotel Ekamper

geschiedenis

 

Rondleiding
door het hotel

rondleiding