Hotel
Cafe
Restaurant
Ekamper
Hotel Ekamper
Radsweg 12
9983 RC Oosteinde/Roodeschool
T 0596-516355
E info@hotelekamper.nl
menukaart

Restaurant restaurant
Zalenverhuur Zalenverhuur
Trouwlocatie Trouwlocatie
Hotel Reserveren

Een vergaderruimte dichtbij Eemsmond huren

Als u een vergaderruimte dichtbij Eemsmond wilt huren, dan zit u bij Hotel Ekamper helemaal goed. Hotel Ekamper voorziet al jaren in de behoefte aan vergaderruimte in de regio. Onze zalen zijn ruim, naar wens in te richten en voordelig te huur. Wij beschikken over drie vergaderruimten, waarvan de grootste 200 man kan herbergen. Maar ook voor kleinere groepen kunt u bij ons terecht. U zit dan natuurlijk niet met tien man in een enorme lege ruimte. Ook voor kleine gezelschappen kunt u op maat een vergaderruimte dichtbij Eemsmond huren.

 

Een vergaderruimte dichtbij Eemsmond huren moet niet te veel moeite kosten

Als u een vergaderruimte dichtbij Eemsmond wilt huren, dan kiest u niet voor niets voor Hotel Ekamper. U wilt namelijk zorgen uit handen geven. En dat is precies wat wij voor u doen, zorgen uit handen nemen. U zegt ons wat u wilt en wij zorgen ervoor dat uw wensen worden vervuld. Zo kunt u gebruik maken van onze cateringservice. In ons restaurant bereiden wij voor u de hapjes en drankjes, maaltijden of zelfs complete menu’s, net wat u wilt. Wij nemen u graag de zorgen uit handen! Een vergaderruimte dichtbij Eemsmond huren moet namelijk niet te veel moeite kosten.

Een vergaderruimte dichtbij Eemsmond huren moet ook niet te veel geld kosten

U wilt een vergaderruimte dichtbij Eemsmond huren, maar het moet ook niet te veel geld kosten. Wij willen u als klant houden, en dat gebeurt niet met torenhoge kosten voor een vergaderruimte. Toegespitst op het aantal mensen dat u meebrengt, de catering waar u eventueel van gebruik maakt, aankleding van het interieur, etc. stellen wij een offerte op. U zult dan meteen zien dat het huren van een vergaderruimte dichtbij Eemsmond niet veel geld zal kosten.

Hotel boeken
Controleer
Over Ekamper

De geschiedenis
van hotel Ekamper

geschiedenis

 

Rondleiding
door het hotel

rondleiding