Hotel
Cafe
Restaurant
Ekamper
Hotel Ekamper
Radsweg 12
9983 RC Oosteinde/Roodeschool
T 0596-516355
E info@hotelekamper.nl
menukaart

Restaurant restaurant
Zalenverhuur Zalenverhuur
Trouwlocatie Trouwlocatie
Hotel Reserveren

Veelzijdige vergaderruimte vlakbij Eemshaven

Vlakbij de Eemshaven vindt u veelzijdige vergaderruimte bij Hotel Ekamper in Roodeschool. Centraal tussen de Eemshaven en Eemsmond gelegen, beschikken wij over drie verschillende vergaderruimten met een maximumcapaciteit van 200 personen. Of u met een kleine groep van 10 personen of een groot gezelschap komt, bij Hotel Ekamper verloopt uw bijeenkomst zoals u dat wenst. Onze zalen zijn voorzien van moderne apparatuur voor presentaties, muziek en video, zoals een beamer en groot projectorscherm. De vergaderruimte kan naar wens worden ingericht en gedecoreerd. Naast vergaderingen kunt u ook voor cursussen, feesten en vrijwel alle andere soorten bijeenkomsten bij Hotel Ekamper terecht. Vraag ons vooral naar de mogelijkheden van onze veelzijdige vergaderruimte vlakbij Eemshaven, in overleg is veel mogelijk!

 

Veelzijdige catering bij onze vergaderruimte vlakbij Eemshaven

Bij een vergadering vlakbij Eemshaven is een veelzijdige catering in onze vergaderruimte inbegrepen. Wij hebben een professioneel restaurant, dat uw gezelschap kan voorzien van de nodige hapjes en drankjes.  Omdat we een à la carte restaurant hebben, is ons assortiment heel breed. Van eenvoudige snacks en plates tot specialiteiten zoals ons speciale ‘Groninger’ menu: u kunt op onze veelzijdige catering rekenen bij onze vergaderruimte vlakbij Eemshaven.

Alle rust rond de vergaderruimte vlakbij Eemshaven

Rond de vergaderruimte vlakbij Eemshaven vindt u alle rust na een vergadering. Hotel Ekamper wordt omringd door uitgestrekte weilanden en prachtige boerderijen. Er zijn ook voldoende bezienswaardigheden om even stoom bij af te blazen, of om rustig na te praten met de gasten. De Waddenzee is natuurlijk heel dichtbij, maar ook de rozentuinen in Uithuizen en de zeehondencrèche in Pieterburen zijn trekpleisters in de regio. U vindt kortom alle rust en ontspanning rond de vergaderruimte vlakbij Eemshaven.

Hotel boeken
Controleer
Over Ekamper

De geschiedenis
van hotel Ekamper

geschiedenis

 

Rondleiding
door het hotel

rondleiding