Hotel
Cafe
Restaurant
Ekamper
Hotel Ekamper
Radsweg 12
9983 RC Oosteinde/Roodeschool
T 0596-516355
E info@hotelekamper.nl
menukaart

Restaurant restaurant
Zalenverhuur Zalenverhuur
Trouwlocatie Trouwlocatie
Hotel Reserveren

Hotel Uithuizermeeden

Wilt u overnachten in een sfeervol hotel in omgeving Uithuizermeeden? Of wilt u een feest over zakelijke bijeenkomst organiseren in Noord Groningen? Hotel Ekamper in de buurt van Uithuizermeeden is van alle gemakken voorzien! Zo beschikken wij over 36 moderne kamers, meerdere zalen en een gezellig restaurant dat heerlijke maaltijden verzorgt.

 

Kies voor rust of doe leuke activiteiten tijdens uw verblijf aan hotel Ekamper Uithuizermeeden

Als u de rust wilt op zoeken bent u in Uithuizermeeden aan het juiste adres. Ons hotel is omringd door het platteland en ligt vlakbij de Waddenzee en de Eemshaven. U kunt echter ook veel leuke activiteiten uitvoeren in de omgeving, mocht u er zo nu en dan ook even op uit willen. U kunt een bezoekje brengen aan dorpjes in de buurt, aan het Waddeneiland Borkum of de stad Groningen. Andere opties zijn:

  • De Menkemaborg en de rozentuinen in Uithuizen
  • Het openluchtmuseum Het Hogeland in Warffum
  • De zeehondencrèche en het wadloopcentrum in Pieterburen

Uiteraard kunnen onze receptionisten u hierover adviseren en een en ander voor u inplannen.

Hotel Ekamper Uithuizermeeden voor verschillende gelegenheden

Hotel Ekampen in de buurt van Uithuizermeeden is ook zeer geschikt voor zakelijke of feestelijke gelegenheden. Wij beschikken over meerdere zalen met een capaciteit van maximaal 200 personen, geschikt voor bijvoorbeeld bruiloften, recepties, vergaderingen of het geven van cursussen. Wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren bij hotel Ekampen? Dan kun u uiteraard gebruik maken van onze audiovisuele apparatuur.

Ook beschikt ons hotel over een professionele keuken die de catering kan verzorgen. Maar u kunt ook gewoon lekker bij ons komen lunchen of dineren. U kunt kiezen uit onze heerlijke dagschotels, maar u kunt ook een heerlijke gerecht kiezen van onze  à la carte-kaart.

Hotel boeken
Controleer
Over Ekamper

De geschiedenis
van hotel Ekamper

geschiedenis

 

Rondleiding
door het hotel

rondleiding