Hotel
Cafe
Restaurant
Ekamper
Hotel Ekamper
Radsweg 12
9983 RC Oosteinde/Roodeschool
T 0596-516355
E info@hotelekamper.nl
menukaart

Restaurant restaurant
Zalenverhuur Zalenverhuur
Trouwlocatie Trouwlocatie
Hotel Reserveren

Hotel Roodeschool

Voor een sfeervol hotel in Noord Groningen gaat u naar hotel Ekamper in Roodeschool. Ons familiebedrijf is begonnen in 1949. Anno 2014 beschikken we over 36 moderne kamers, diverse zalen, een gezellig bruin café en een restaurant waar zowel éénvoudige maaltijden als luxe diners worden aangeboden. Hotel Ekamper in Roodeschool is van alle gemakken voorzien!

 

Hotel Ekamper Roodeschool, de plek om te genieten van het Noorden

Hotel Ekamper in Roodeschool is het meest Noordelijke hotel op het vaste land. Het ligt op korte afstand van de Eemshaven en de Waddenzee middenin het platteland. U kunt bij hotel Ekamper heerlijk tot rust komen tijdens uw vakantie of een weekendje weg.

Ondanks de rust in en om het hotel, is er veel te beleven in de omgeving. Uiteraard kunnen we u adviseren over verschillende excursies in de buurt. We zetten een en ander alvast voor u op een rij:

  • Duitse Waddeneiland Borkum
  • De Menkemaborg en de rozentuinen in Uithuizen
  • Het openluchtmuseum Het Hogeland in Warffum
  • De zeehondencrèche en het wadloopcentrum in Pieterburen
  • Het Groninger Museum in Groningen

Alles is mogelijk bij Ekamper in Roodeschool

Dankzij onze moderne zalen en professionele keuken, kunt u bij hotel Ekamper in Roodeschool ook terecht voor bijvoorbeeld een trouwerij, cursussen, recepties, om heerlijk te dineren of om te vergaderen. Uiteraard zijn er voldoende parkeerplekken voor u en uw gasten.

Wij beschikken over verschillende zalen die ruimte bieden voor 10 tot 200 personen die we kunnen aankleden zoals u wenst. Indien nodig kunt u gebruik maken van onze audiovisuele apparatuur.

Wilt u lekker dineren of lunchen bij hotel Ekamper? Wij beschikken over drie restaurants, waar we werken met dagmenu's en dagschotels, en met een uitgebreide à la carte-kaart. Ons restaurant serveert de maaltijd zoals u wenst.

Hotel boeken
Controleer
Over Ekamper

De geschiedenis
van hotel Ekamper

geschiedenis

 

Rondleiding
door het hotel

rondleiding