Hotel
Cafe
Restaurant
Ekamper
Hotel Ekamper
Radsweg 12
9983 RC Oosteinde/Roodeschool
T 0596-516355
E info@hotelekamper.nl
menukaart

Restaurant restaurant
Zalenverhuur Zalenverhuur
Trouwlocatie Trouwlocatie
Hotel Reserveren

Catering Roodeschool

Bent u op zoek naar een bedrijf dat een evenement inclusief catering kan organiseren in Roodeschool en omgeving? Ons hotel verzorgt catering voor verschillende evenementen en groepen. Alles is mogelijk bij hotel Ekamper in Roodeschool!

Uitgebreide catering opties bij Ekamper Roodeschool

Wij verzorgen al meer dan vijftig jaar complete diners en lunches, bereidt door de beste koks van het Noorden. Sinds 1987 beschikken we over maar liefst drie restaurants waar onze gasten kunnen kiezen voor dagmenu's en dagschotels, maar ook een heerlijk gerecht kunnen kiezen van onze uitgebreide à la carte kaart.

Om aan iedere vraag te kunnen voldoen en binnen ieder dieet een lekkere maaltijd aan te kunnen bieden werken we met verschillende opties. Onze menukaart bestaat uit onder andere:

  • Eenvoudige snacks en plate’s
  • Warme en koude voorgerechten
  • Diverse vlees en vissoorten met aardappelen en groenten
  • Verschillende complete menu’s, waaronder het populaire 'Gronings' menu
  • Vegetarische gerechten
  • Wij zorgen voor veel variatie en vullen de gerechten aan met voldoende bijgerechten zoals aardappelen, frites en groenten.

Heeft u specifieke wensen of houdt u zich aan speciaal dieet? Neem vooral contact met ons op! In overleg is alles mogelijk.

Catering bij Ekamper Roodeschool biedt vele voordelen

Het voordeel van het organiseren van een evenement of feest in een hotel is dat de catering al aanwezig is en gasten indien gewenst kunnen overnachten. De kracht van Ekamper zit 'm in de  professionaliteit (zowel binnen als buiten de keuken), gastvrijheid en natuurlijk onze prachtige locatie in de omgeving van Roodeschool.

Hotel boeken
Controleer
Over Ekamper

De geschiedenis
van hotel Ekamper

geschiedenis

 

Rondleiding
door het hotel

rondleiding